YRITYS 2769469-8 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

Yhteyshenkilö: Silja Tyrväinen

Sähköposti: silja(ät)suusuoja.fi

Puhelin: 0405703073

Postiosoite: Urakkahaara 1, 98530 Pelkosenniemi

 Y-tunnus: 2769469-8

 

 

LYHYESTI:

ASIAKASPALVELU toimii sähköpostiosoitteessa: silja@suusuoja.fi

MAKSAMINEN tapahtuu verkkopankkimaksuna, credit/debit-kortilla tai Mobilepaylla. Maksunvälittäjän toimii Checkout Finland.

TOIMITUSMAKSUT: Lähetykset kotimaassa maksavat alkaen 5,90€.

PALAUTUS Kuluttajasuojalain mukaan sinulla on 14 pv:n palautusoikeus. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista. Tuotteet ovat hygieniatuotteita, joten pakkauksen täytyy olla avaamaton.

REKLAMAATIO – ota yhteys asiakaspalveluumme: silja@suusuoja.fi

 

 

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme toimii sähköpostiosoitteessa: silja@suusuoja.fi. Laita sähköpostilla kysymystä tulemaan, autamme mielellämme. Haluamme näin palvella sinua mahdollisimman hyvin sekä välttää ylimääräisiä palautuksia.

 

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjinä toimii Checkout Finland.

 

CHECKOUT FINLAND:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lue lisää Checkout Finlandista: https://www.checkout.fi/

 

Checkout Finland Oy: n  yhteys- ja laskutustiedot

Postiosoite: Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@checkout.fi 

Puhelin: 0800 552 010 (0,00 €/min+pvm)

Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

 

TOIMITUKSET

 

TOIMITUS

Suusuoja.fi tarjoaa tuotteille joustavan toimituksen. Lisätietoa toimitusmuodoista ja niiden palvelusisällöstä voit lukea verkkosivuiltamme. Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jossa kaikki tilatut tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty.

Lähetykset kotimaassa maksavat alkaen 5,90€. Paketit lähetetään valitsemaasi postin tai matkahuollon noutopisteeseen. Toimitamme paketin 2-5vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Järjestelmä laskee lähetyskulut automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos haluat noutaa lähetyksen ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

PALAUTUS

Kuluttajasuojalain mukaan sinulla on 14pv:n palautusoikeus siitä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen. Pakkauksen tulee olla avaamaton ja tuotteen käyttämätön ja myyntikuntoinen sen saapuessa takaisin meille. Tarkastamme palautuneen tuotteen ja pidätämme oikeuden rahojen palautukseen, mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai se on vaurioitunut myyntikelvottomaksi. Lähettäjänä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kun olemme sen vastaanottaneet ja lähetys on tarkastettu. Palauttaessa tuotetta olet vastuussa myös siitä syntyneistä lähetyskuluista. Säilytä AINA kuitti siihen saakka, kunnes saat ilmoituksen palautuksesta. Aina ennen palautusta ole yhteydessä asiakaspalveluumme: silja(ät)suusuoja.fi Annamme lisätietoa palautukseen liittyen.

 

REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen reklamoidessaan tavaran virheestä. Reklamaatioasioissa ota yhteyttä aina asiakaspalveluumme: silja(ät)suusuoja.fi. tai kirjeenä Luovuuspaja Keinu, Urakkahaara 1, 98580 Pelkosenniemi. 

Kirjoita mahdollisimman tarkasti kuvaus mahdollisesta ongelmasta ja mikäli mahdollista, laita sähköpostin liitteeksi kuva/kuvia. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti.

 

 

 

 

YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Suusuoja.fi verkkokauppaa.

Toiminnasta vastaa Luovuuspaja Keinu, Urakkahaara 1, 98530 Pyhätunturi. Y-tunnus: 2769469-8.

Käyttämällä Suusuoja-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

 

Suusuoja.fi ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. laitteiston huolto- tai ylläpitotoimenpiteiden vuoksi.

Suusuoja.fi ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Suusuoja.fi on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Suusuoja.fi verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja ja täytät niiden mukaiset vaatimukset.

Itseä koskevat tiedot on annettava kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Korjaa itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti niin, ettei ulkopuoliset saa niitä haltuun.

Suusuoja.fi ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja.

 

VERKKOKAUPAN MYYJÄT

Verkkokaupassa myydään tuotteita ja palveluita, joiden kuluttajansuojalain mukainen myyjä on suusuoja.fi. Lisäksi verkkokaupassa myydään tuotteita ja palveluja, joiden kuluttajansuojalain mukainen myyjä on ulkopuolinen yritys.

 

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita joko niin että rekisteröit itsesi verkkokaupan asiakkaaksi tai halutessasi voit tilata tuotteita myös ilman rekisteröitymistä. Sinun tulee antaa rekisteröitymisen ja/tai tilauksen yhteydessä vähintään kaikki tilausta varten edellytetyt tiedot. Tuotteen saatavuus ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

 

Vastaanotettuasi tuotteen tarkista, että lähetys on oikea ja ulkoisesti ehjä. Havaitessasi vaurion, merkitse vaurio palautuslomakkeeseen ja ilmoita vahingosta heti suusuoja.fi myyntiin. Sinulla on 7 päivää aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetusvaurioista, minkä jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä.
Suusuoja.fi tuotteet ovat hygienia tuotteita, joten tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.

 

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löydät suusuoja.fi sivustolta. Ennen maksusuorituksen tekemistä sinun tulee hyväksyä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot. Jos haluat tämän jälkeen perua tilauksen tai muuttaa sitä, ole hyvä ja ota yhteyttä suusuoja.fi myyntiin. Yritysasiakkailla on mahdollista tehdä ostokset laskulla. Lisätietoa laskutuksesta saat myynnistä tuula@suusuoja.fi.

 

Lähetämme sinulle tilauksesta sähköpostiin tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot. Tilauksen kuitti on hyvä säilyttää mahdollista myöhempää tarvetta varten. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskustannuksia, ellei toisin ole mainittu.

 

 

 

YRITYSASIAKKAIDEN LISÄEHDOT

Suusuoja.fi ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Suusuoja.fi:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

 

Suusuoja.fi ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella välttää. Suusuoja.fi ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

 

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Suusuoja.fi:n sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa Suusuoja.fi:n sopimusehtojen kanssa.