Kankaiset kasvomaskit

kotimaisilta ompelijoilta!

 

 

 

 

 

Hei, kiva että löysit tänne!

 

Perustin tämän verkkokaupan, koska huomasin että meillä täällä Suomessa on paljon ammattitaitoisia osaavia ompelijoita mutta verkkokauppaa tuotteille vähän.

Nyt juuri on tarvetta kankaisille kasvomaskeille, joita kotimaisilta tekijöiltä saa hyvinkin nopeasti. Ilman pitkiä toimitusmatkoja tai -aikoja, samalla kotimaista työtä kannattaen.

 

Täällä ompelijat voivat myydä tuotteitaan kootusti suoraan käyttäjille. Tällä hetkellä verkkokaupan pääasiallinen tuote on kasvomaskit, mutta haaveissa on että myös muut tuotteet löytävät tänne tiensä.

 

Koska käsin tehdyssä tuotteessa tekijän kädenjälki näkyy ja saa näkyä, eivät tässä kaupassa myytävät kasvomaskitkaan ole kaikki samanlaisia. Tästä kaupasta voit löytää täysin uniikin, huolella valmistetun kasvomaskin joka on ilo käyttäjälle ja tekijälle!

 

Suusuoja.fi on siis verkkokauppa, joka haluaa tukea suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. Tästä kaupasta voit hankkia kotimaisten ompelijoiden tekemät kankaiset kasvomaskit. Lisätietoa kasvomaskista voit lukea täältä

 

Lämpimästi tervetuloa kauppaan!

 

Silja Tyrväinen

Luovuuspaja Keinu

 

Jos haluat kysyä jotain, laita viestiä silja@suusuoja.fi.

Vastaan mielelläni kysymyksiin!