Hei,

Oletko valmistanut kankaisia kasvomaskeja, mutta et tiedä miten saisit asiakkaita?

Suusuoja.fi on ompelijoiden oma verkkokauppa, jossa voit myydä kasvomaskeja kahdella eri tavalla. Nyt voit laittaa tuotteesi myyntiin sinne!

Mitä hyötyä tästä on sinulle?

  • Saavutat laajemman asiakaskunnan
  • Myyt helposti verkossa ilman teknistä osaamista
  • Myyt kaupassa jossa arvostetaan suomalaista käsityötä

 

Kuinka verkkokauppa toimii?

  1. Voit lähettää tuotteet meille, jolloin myymme ja postitamme ne puolestasi. Tästä maksat vain 30%
  2. Jos yritykselläsi on jo toimiva verkkokauppa, voit tehostaa myyntiä laittamalla tuotteet esille sivuillemme ja tästä linkin omaan kauppaan. Tämän palvelun hinta on 29 € / kk.

 

Haluatko kysyä jotain?

Laita viestiä Tuula Hyrylle  tuula@suusuoja.fi

tai soita 044 5004043

 

 

Sivustolla myytävät tuotteet ovat laadukasta suomalaista ompelutyötä. Voit siis antaa tuotteesi myyntiin tähän verkkokauppaan, jos ne ovat Suomessa valmistettuja.

 

Sivuilla myytävien kasvomaskien tulee olla suositeltujen ohjeiden mukaan tehty. Suosittelelmme käyttämään materiaalia, joka sisältää 50% polyesteria ja 50% puuvillaa tai 100% ohutta tiivistettyä puuvillaa.

 

Kasvomaskien valmistuksessa käytettävien materiaalien tulee kestää pesua 90 asteessa.

 

Valmistaja sitoutuu noudattamaan kasvomaskien valmistukseen annettuja ohjeita. Suusuoja.fi sivuille myyntiin tulevat maskit on valmistettava esimerkiksi linkin takana olevan ohjeen mukaisesti. Kasvomaskin teko-ohje

 

Tuotteen valmistaja vastaa siitä, että tuote on valmistettu annettujen ohjeiden mukaisesti. Suusuoja.fi pidättää oikeuden olla ottamasta tuotetta myyntiin verkkokauppaan, mikäli tuote ei vastaa materiaaliltaan ja tekotavaltaan annettuja ohjeita.

 

Asiakkaat reklamoivat tuotteista suusuoja.fi verkkokauppaan. Valmistaja vastaa reklamoiduista tuotteista ja on kuluttajalle korvausvelvollinen.

 

Luovuuspaja Keinu sitoutuu myymään myyntiin annetut tuotteet suusuoja.fi verkkokaupassa ja vastaa verkkokaupan mainonnasta.

 

Suusuoja.fi sivuille myyntiin tulevista tuotteista perimme 30% myyntiprovision. Tämä vähennetään suoraan ompelijalle tilitettävästä myynnistä.

 

Luovuuspaja Keinu tilittää kuukauden myynnin seuraavan kuukauden 10. päivä ompelijan tilille. Kuukauden myynnistä annetaan ompelijalle kirjallinen raportti.

 

Tuotteet voidaan vetää pois myynnistä ompelijan niin halutessa, kuitenkin niin että tuotteet, jotka ovat jo tilattu, toimitetaan asiakkaalle.

 

Tuotteiden valmistaja toimittaa sovistusti tuotteet sivuston ylläpitäjälle ennen kuin tuote laitetaan myyntiin.

 

 

Mikäli haluat omat tuotteesi myyntiin sivustollemme, ota yhteyttä Tuula Hyryyn (tuula@suusuoja.fi)  tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.